Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez braF

samotność
w narzutę się wtapiam
w ciszy ciężkiej
dzwoni mi w uszach
przerywanym dźwiękiem

za chwilę
dam sobie w twarz
zmyję z niej siebie
choć żadnym aktorem jestem
zagram znów

bez braF się obejdzie...

21.03.2020, sobota, 8.19

33 772 wyświetlenia
281 tekstów
28 obserwujących
  • Monika M.

    21 March 2020, 18:06

    Ano:(

  • 21 March 2020, 13:44

    Strasznie smutne...
    Zostawiam uśmiech. :)

  • sprajtka

    21 March 2020, 12:38

    Podkład muzyczny potrzebny gdy na twarzy zbyt wiele się maluje...

    od onejka