Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odmienny stan samotności

..samotność, to stan umysłu..
samotna Ona - żona,
samotny On - mąż,
samotnie mi - córka,
samotny jestem - syn,
zawsze jest wyjaśnień tona,
że to, że tamto,
że on, że ona,
że bo, że tak i wspak,
częściej w telefonie,
częściej uśmiecha się
do smartfona.
Smutny ponury stan,
dużo dookoła nas
a taki boleśnie
samotny czas..

130 783 wyświetlenia
869 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!