Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Samotność rozpalona
szumi jeziorem myśli
po brzegi duszy

zwabiona wspomnieniem
beztroskich marionetek
ucichła zlękniona

poczuła że
ostatnim biciem
serca
zadrży dziś Piekło.

11 339 wyświetleń
109 tekstów
15 obserwujących
  • nicola-57

    19 September 2015, 13:52

    świetna puenta
    bdb

  • scorpion

    19 September 2015, 10:50

    Tak, przydają się, szczególnie do pisania :]

  • 18 September 2015, 22:36

    te małe czasem się przydają , wzbogacają .
    Choć to zależy, jak się znosi pikantne smaki. ;)
    Najważniejsze że już jest w miarę dobrze...

  • scorpion

    18 September 2015, 22:10

    Tylko takie małe... :)

  • 18 September 2015, 21:57

    Cięszę się że się spodobał...
    co to za piekło Marcin?

  • scorpion

    18 September 2015, 19:45

    Piękny wiersz... Wczoraj też miałem takie małe piekło... Ale dzisiaj moje serce już bije :) Rozpędziło się chyba z tego ostatniego uderzenia.

  • 18 September 2015, 10:11

    Bardzo mi miło czytać taka opinię =) pozdrawiam ciepło