Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja samotność

Samotnośc odczuwam najbardziej nocą...
Kiedy nikt nie zabiera mi kołdry.
Kiedy mam dość miejsca, żeby spać w poprzek łóżka.
Kiedy siegam po koc na zmarznięte stopy.
Kiedy mój zły sen nie budzi nikogo.
Kiedy nie skradam się nocą do ubikacji
Kiedy moja lampka świeci do czwartej.
Kiedy nikt mi nie mówi , że się nie wyśpię
Kiedy słucham do rana szczekania psów i pohukiwania sowy
Kiedy nikt nie widzi, że nie mogę zasnąć
Tak... wtedy czuję samotność najbardziej
A przecież w domu nie jestem sama
Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących