Menu
Gildia Pióra na Patronite

Soledad

Teksty z obrazami - Soledad - kati75
Soledad - kati75

"Samotność najlepiej dzielić we dwoje"

Pojawia się czasem
nieoczekiwanie

jak nieproszony gość
zasiada wygodnie w twoim fotelu
patrzy ci głęboko w oczy

podrzuca cień byś nie czuł
się taki samotny
filiżankę trąci oddechem

przesunie lekko palcem
po klawiaturze duszy
wypełni pustkę słowem

wierszem wypełni serce
po brzegi.
https://www.youtube.com/watch?v=N2EyJq80Nt4&ab_channel=maajkaa221

65 882 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    20 October 2020, 19:04

    Adamie miło Cię widzieć 🙂

  • kati75

    20 October 2020, 19:03

    Marysiu wiersz w każdej chwili mogę Ci podarować 🙂🌼 uściski

  • kati75

    20 October 2020, 18:56

    Malusiu dziękuję 🙂🌹 serdeczne uściski Kochana 🙂

  • 20 October 2020, 15:38

    Tak, to takie zaproszenie przez milczenie.

  • Malusia_035

    20 October 2020, 10:18

    Dobrze jest z kimś pomilczeć ,podzielić się troskami i radościami :) Dobrze jest dawać ,a nie tylko brać.
    Piękne słowa Kasiula , Bravo :))

    Pozdrawiam Jesiennie :)))

    od kati75