Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** aż znów cię zobaczę ***

samotność mierzę odległością
w jakiej znajdują się od siebie
nasze miejsca na mapie

dziewiętnaście stacji
wypełnia się smutkiem
na samą myśl o naszym pożegnaniu

szklana zimna powłoka
przerwała uścisk naszych dłoni
i podzieliła nasze jestestwo na pół

na jednym z peronów pozostały
już tylko dwa rozdarte serca

tak cicho i pokornie
niosą ciężar tego rozstania

18 934 wyświetlenia
158 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!