Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Samotność dnia pierwszego
Jest niczym wolność
Bez powiązań co męczą
Samotność dnia drugiego
To gorycz aktywna
I pełna pretensji
Samotność późniejsza
Jest smutkiem
Grobowcem za życia

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • onejka

    21 September 2014, 14:03

    Napisałeś wiersz, świetny wiersz, gratulacje

  • RozaR

    20 September 2014, 14:01

    Czy bym skrytykował ten wierszyk ? Masz racje Skorpionie tak bym odpowiedział.

  • scorpion

    20 September 2014, 12:12

    Rozar nie poznaję Cię. Powinieneś sam siebie skrytykować za ten świetny wiersz :) Choć zaraz pewnie napiszesz, że "nie, bo u mnie to tylko jednostka z tej smutnej tematyki" :)

  • dana1596

    19 September 2014, 17:43

    kiedy się szybko ten grobowiec otworzy, można uwolnić serce...
    Czyż nie gorsza ta czwarta, kiedy w koło zgiełk, a Samotność dusi...