Menu
Gildia Pióra na Patronite

‘’Samotność,,

Samotność boli

Od środka zżera

A ślepa miłość nigdy nie wybiera

Czasem bywa dobrze

A czasem bywa źle

Lecz nigdy nie wiesz kiedy zakochasz się

Ból rozstania, straty przyjaciela, straty miłości

Ten ból samotnikom nie straszny

Bo wtedy odczuwają tylko ból własny

Dlatego samotność boli ale

Nie boli tak jak ból i odczucie pustki

Po utracie bliskiej osoby…

831 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!