Menu
Gildia Pióra na Patronite

Granat...

Samotnie tak tonę
w odbiciu lustra
gdzie granat sukni
podkreśla koloryt

Oczu czy też emocji
które kryją sie na dnie
głębi tego spojrzenia
należącego do kobiety

O duszy niedojrzałej
romantyczki na zawsze
pełna nadziei że kiedyś
dotrzymasz mi kroku...

Ważny dzień...

22.09.2015

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • misiek45

    23 September 2015, 22:04

    Romantycznie Ci w tym granacie Aniu i w wierszu .. pozdrawiam milutko na dobranoc :)