Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Samotna noc,
cichy krzyk,
kajdany przemocy,
kolejny wzdryg.
Przytul mnie
szepce zgaszona.
I przytula mnie
Pustka dnia.
Wiarą się okrywam,
Nadzieją utulam,
a potem wstaje Ranek
i Koszmar dnia.

5675 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
  • Bogdan Z

    6 April 2011, 13:30

    świetnie piszesz :)