Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęskno mi ...

samotna łza
zduszony szloch
nie pytasz
wiesz
to serce
które pękło na pół

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • mill

    24 May 2015, 11:35

    ..świetny ;)...