Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamieszki

Sam, kontra świat, czarnych aniołów bez skrzydeł
Towarzysz mi a przetrwamy to razem
Chmura strzał lecąca w Nas, setki chybień
Nie poddawaj się, nie pozwól by honor Twój zyskał skazę

Upadek w szczelinę, lecąc tak, oni krzyczą
Pragną pomocy, chwilę temu tylko zemsty
Zabici przez samych siebie, przez własną chciwość
Nie dopuszczając do siebie możliwości klęski

Manifest najgorszych myśli, nieposłuszeństwo
Konfrontacja z demonami jakie tłamszą duszę
Apel do Najwyższego o nowe błogosławieństwo
Serce z lodu kiedyś spadnie, drobno się stłucze.

43 927 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
  • marka

    30 September 2011, 09:42

    Wielkie gratulacje!!!
    Życiowe i na czasie, przypomina się piosenka Róż Europy
    pt "Kamienie na szaniec"

  • Bruno

    30 September 2011, 09:39

    Dziękuję.:)

  • Seneka 18

    29 September 2011, 13:03

    Super...szacun.