Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiosna

Samiczka szuka samca
a samiec samiczki
ławki wolnej nie uświadczysz
cień skleił policzki
i zanurza twarz
w promyczki
ona ruda
a on w czapce
na więcej liczy

figa z makiem
od dziewicy

marka

127 931 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • 23 April 2010, 13:38

    Tak prościutko a tak dosadnie. Pozdrawiam