Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sami
Całkiem sami
Rady nie damy
Moc niemocy
Rozprzestrzenia się nad nami
Poczuć siłę gdy tu byłeś
Trzymać w garści szczęście
Teraz sami
Całkiem sami
Żyjemy w zamęcie

38 986 wyświetleń
415 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!