Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

...

Sam wsrod tego lasu betonowego halasu
uwieziony w kevlarowych lancuchach siedze i slucham
spadaja szyszki czuje sie im tak bliski
..widze Ciebie Ngelosie mowiacego cos niezrozumialego cos dziwnego
..pojawia sie ona z Siebie zadowolona bo mnie uwiodla bo mnie zgniotla..
Ten spoczatku swietny dzien okazal sie koszmarem w tak pieknej oprawie
..jak jeden dzien bez Ciebie..

3067 wyświetleń
26 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!