Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez bliskości

Sam uśmiech to za mało
i słowo nie wystarczy.
Na dystans żeby ciepło
komuś okazać z oddali.

Żaden głos przez telefon
też do serca nie przytuli.
Serce rozdziera tęsknota,
a gest to nie to co dotyk.

I tylko o jednym się
myśli w osamotnieniu.
Z każdego kąta ozięble!
Niepotrzebny nikomu.

Nikt go nie chce.
Cały świat posępny.
Przytul mnie przytul!
Puste serce prosi.

92 600 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!