Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotny Duch

Sam pośrodku zgiełku,
Opuszczony Duch.
Wokół ludzi przewijają się tabuny,
Nikt na ciebie nie spojrzy.
Pędzą przed siebie w hałasie,
A ty w milczeniu stoisz,
Osamotniony. Wszyscy cię zostawili.
Nastaje mrok,
A ty sam pośrodku pustki,
Opuszczony Duch,
Spadający w czeluście ciemności.

594 wyświetlenia
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!