Menu
Gildia Pióra na Patronite

Déjà vu – akt...pakt...przeznaczenie

są kobiety, które myślą

oraz

że jedynie składają się

z ud i bioder
ud i ust - albo ud i clitoris

dlatego - nie jest dziwne

iż mężczyźnie
trudno odnaleźć całą

84 105 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!