Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

...

Są w życiu sytuacje,
zdarzenia i cierpkie chwile,
gdy myśli innych o nas
są wyjątkowe, miłe.

To myśli bliskich osób,
przyjaciół i znajomych
pełne promyków nadziei
dla marzeń niespełnionych.

Te myśli dają siłę,
stanowią zaplecze ufności,
tak bardzo nam potrzebnej,
gdy nie ma wciąż pewności.

Nawet te najdrobniejsze,
ubrane w ciepłe słowa,
dodają otuchy i wiary,
gdy lęk się w sercu chowa.
Ania Sz. 10. 01.2022

57 025 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!