Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenia

Są w moim życiu takie chwile
Że myślami jestem gdzieś daleko.
Jakby w nie realnym świecie.
Gdzieś na innej planecie.

Zastanawiam się dlaczego tak bywa
Że wszystko tak banalnie się zaczyna
A potem serce zaczyna tęsknić marzyć śnić
I tak bardzo chce się żyć aż brakuje tchu

I nagle budzę się ze snu
I staje przede mną rzeczywistość
Nudna i obłudna ciężka i trudna
Nie chcę jej tak dobrze mi było.

Lecz potem godzę się z mym losem
Podaję mu rękę i już jest dobrze.
W życiu piękne są tylko chwile
Więc żyjmy nimi.

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!