Menu
Gildia Pióra na Patronite

Są trzy siły na świecie
Miłość
Nienawiść
Strach
Z nich zaś najgorszy jest Strach
Nie masz mocy by z nimi walczyć
Ale na litość unikaj Strachu jak tylko możesz
Unikaj

15 310 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!