Menu
Gildia Pióra na Patronite

Apetyt

Teksty z obrazami - Apetyt - CAGE CHRIS
Apetyt - CAGE CHRIS

Są takie w ciągu dnia momenty,
wpadam w myśli odmęty.
Płonący żar we mnie wzbiera,
za chwilę wszystko umiera.
Zapach kwiatów pobudza,
apetyt na twoje zalety:
Na długie i krótkie spotkania,
na rozmowy i głębokie spojrzenia.
Na chwilę milczenia,
na czasu aktywne spędzanie.
Na pływanie, skakanie, bieganie...
Na wschody i słońca zachody.
Na dom, las i morze,
na miejsca gdzie jeszcze nie byliśmy.
Na rzeczy których jeszcze nie robiliśmy.
Po prostu na razem przejście,
po prostu na wspólne życie.

2406 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!