Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Co najpiękniejsze"

Są takie rzeczy na świecie
i takie miejsca na niebie
gwiazd najpiękniejsze ich cienie
powietrze najczystsze we śnie

są takie chwile w nas
kiedy czas trąca smak
zguba kroi wspomnienia
nie wiele zostanie
nic nie ma

są takie rzeczy na świecie
przy których szczęście trąci zło w ręce
odskocznie do raju na ziemi
myśli na tęczy składanych

uwierz mi
że mogę dać Ci wszystko
nie wiele
bo jesteś mym przeznaczeniem
Tobie wierze

9406 wyświetleń
102 teksty
3 obserwujących
  • RozaR

    6 May 2014, 16:33

    Ja tez kocham jednorożce.