Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deja vu

są takie dni
kiedy się wraca
do początków

czasem żałujesz

prawda... ?

nie mogłeś
nie chciałeś
nie zrobiłeś
nie powiedziałeś....

straciłeś szansę
na inne życie

jednak

wszystko nieprawda
bo nie ma
nic
ostatniego

nie żałuj
żyj, kochaj,
śmiej się

płacz, lecz
nie szlochaj

w życiu
nic nie jest

ostateczne

2796 wyświetleń
60 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!