Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach

Są takie dni, gdy z tęsknoty umieram,
jakby nadzieje wszelkie już prysły,
gdy koszulę tyłem naprzód ubieram,
bo opanowałaś me zmysły...

Są takie dni, gdy wychodzę z domu,
by pobiec czym prędzej do Ciebie,
nie mówiąc nic przy tym nikomu,
chcąc Cię przytulić do siebie...

Są takie dni, gdy w głowie układam,
tysiące planów na dzień dzisiejszy,
i choć nadzieję w nich swą pokładam,
przekładam je na dzień jutrzejszy...

24 360 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących
  • Pytia

    16 April 2011, 17:39

    Kochane urocze zakochanie....nie zwlekaj...

  • Żelek

    7 April 2011, 12:17

    Dziękuję po stokroć. Miłego dnia.

  • Myffa90

    7 April 2011, 12:14

    Pierwsza zwrotka to jest mistrzostwo. Wyobraziłam sobie to roztargnienie.

  • Irracja

    21 March 2011, 08:13

    ... strachu wieczne jutro...

  • PetroBlues

    15 March 2011, 08:38

    Hmm,jeśli choć jeden plan z tego tysiąca zrealizujesz w 100% to już będziesz zwycięzcą:) Pozdrawiam:)