Menu
Gildia Pióra na Patronite

Są tacy ludzie co żyć nie potrafią
mogą mieć szczęście, lecz zaliczają gafę.
Są niezaradni i nie walczą o swoje
może łatwiej byłoby im we dwoje?

Są tacy ludzie co ufać nie potrafią
myślą, że człowiek nie będzie dla nich tratwą.
Są zbyt nieufni by się odważyć
powierzyć komuś... swe życie za nic.

Są tacy ludzie co kochać nie potrafią
choć się starają, nadal nic nie łapią.
Są ciągle smutni i chcą być sami
lecz może łatwiej byłoby im z nami?

25 754 wyświetlenia
400 tekstów
37 obserwujących
  • marka

    8 October 2011, 19:59

    W kupie zawsze raźniej.
    Ciekawe i trafnie zauważone.