Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ubóstwo

Są tacy, którzy niczego nie mają
Odsunięci przez świat poza margines
Nawet jeżeli nie ma w tym ich winy
Większość spogląda na skutki
Prawie nikt na przyczyny

48 517 wyświetleń
418 tekstów
105 obserwujących
  • Emilia Szumiło

    10 January 2015, 03:03

    tak to prawda

  • Naja

    22 December 2014, 18:38

    Dziękuję bardzo :-)

  • nicola-57

    21 December 2014, 21:30

    prosty, mądry i potrzebny wiersz. Gratulacje i pozdrowienia.

  • krysta

    21 December 2014, 20:22

    Wymowny wiersz...mocny przekaz, bardzo mądry.
    Uznanie Elu :) Pozdrawiam :)