Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl małżeński drugi

Są rzeczy ważniejsze od miłości
Kochanie daj mi pilota do telewizora
Są rzeczy od smaku ust ważniejsze
Wiesz kotku jutro zrobimy grila

Są rzeczy ważniejsze od czułości
Musimy coś odłożyć na czarną godzinę
Są rzeczy ważniejsze od wspólnej kąpieli
Jak ci się podoba mój nowy smartfon

Są rzeczy ważniejsze od szczęścia
Wiesz u mnie awans będę robić karierę
Są rzeczy ważniejsze od namiętności
Nareszcie niedziela odpoczniemy w galerii

Są rzeczy ważniejsze od czułego szeptu
Opamiętaj się przecież nie mamy dwudziestu lat
Są rzeczy ważniejsze od mądrego słowa
Ty nadal czytasz wynurzenia tego pijaka

Są rzeczy ważniejsze nad nuty Bacha
Ty matole nie nadajesz się do życia
Są rzeczy ważniejsze od wspólnoty uniesień
Weż skończ ze sobą kamień i w wodę

297 594 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    14 December 2015, 20:41

    Wiele sobie obiecuje.

  • 14 December 2015, 16:33

    Nie ma za co. Korepetycje dopiero się zaczęły. :))

  • fyrfle

    14 December 2015, 14:58

    :)))Dziękuję!

  • 14 December 2015, 14:52

    Cieszę się, że mogłam coś Ci pokazać ...