Menu
Gildia Pióra na Patronite

Codzienność

Są rozmowy niedokończone, gdzieś między zdaniami urwane,
powodujące frustrację i całego otoczenia negację.
Słowa wyrwane z kontekstu, bez zrozumienia ich głębszego sensu,
odbijają się echem w głowie, czekasz - aż znów coś powie(m).
I te myśli całkiem odległe,
emocjami, nie rzeczywistością przesiąknięte.
A te spojrzenia, nieobecne wcale,
i to wrażenie, że to życie jakieś niedbałe..

233 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!