Menu
Gildia Pióra na Patronite

Są momenty gdy wątpisz w bohatera ze snów,
są chwile gdy własna nadzieja Cie niszczy.
Nie chce już więcej słyszeć o Twoich zwycięstwach,
gdy sama uległam porażce
Nie chce już snów o Tobie,
pałętam się po dwóch światach
Twe podboje są znane
bardziej niż moje uczucie do Ciebie
trwałam przy bohaterze który zniszczył miłość
trwałam przy rycerzu który zabił damę
odeszłam w niepamięć,
gdy Ty dalej na szczycie,
już nie jestem Twym honorem.

8856 wyświetleń
113 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!