Menu
Gildia Pióra na Patronite

są ludzie zrobieni z czekolady
i słodkie słowa na pozór
dalej pachnie wiatr
nie rozumiem tego świata
nawet w ciszy

w pamiętniku z miasta
nie mieszczą się wspomnienia
ani ulice

na pustych wazonach
malujesz cięte kwiaty
ripostą
wczorajszej niedzieli

26 932 wyświetlenia
312 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!