Menu
Gildia Pióra na Patronite

Są ludzie, którzy wchodzą w nasze życie
i szybko z niego znikają.
Są ludzie, którzy sprawiają, że dusza nam tańczy.
Budzą w nas zrozumienie
szeptem swej mądrości.
Są ludzie, dzięki którym niebo jest piękniejsze,
Zaistnieją w naszym życiu przez chwile,
Pozostawią ślad w sercu.
I nigdy nie jesteśmy już tacy sami...

4590 wyświetleń
56 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!