Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

"są ludzie którzy się pojawiają
by zniknąć jak stado ptaków
uciekające przed zimą"

- eyesOFsoul

najtrudniej zamknąć ramiona
na twoją nieobecność

tęsknotę
co jak ptak zatrzymany w oknie
przykuwa niebo do zgaszonych
szyb
i cichnie twoimi ustami

na moich skroniach

28 887 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
  • Kamil Borkowski

    18 December 2016, 14:21

    Haha, a myślałem że tej zabawy nie będzie widać ;)

  • giulietka

    18 December 2016, 13:21

    Kamil, bawisz się magią jak doświadczony czarodziej. Wersy eteryczne i ciepłe jak dymiąca herbata ;-) Ja się skuszę :-)