Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 13 July 2022

podróż VI

są godziny na których nie ma słońca
między kartkami
zdjęcia rozesłane
zalane herbatą stare miasto
kropla i jedno zdanie

podróż ta kolejna
będzie noc
na ścianach murale
jak lustra
i flagi z serwetek

wiersze siedzą na przystanku
jak zwykle spóźnione
kulawe
czekamy razem
na niewysłane pocztówki

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!