Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rzuty K20

Rzut!
Toczy się po stole czarny kształt kości.
To jest gra!
Kości kształt czarny toczy się po stole i drga.
To rzecz przypadku, jaką liczbą uderzy o stolik.
Otacza mnie tłum iluzji i bluźnierczej kreacji ludzkich słabych dusz.
Wszystko zależy
od tego gdzie potoczy
się czarny, regularny kształt kostki
dwudziestościennej...
Rzut!

1... 11... 3... 13... 15... 20... 5... 7... 10... 5... 1...

7265 wyświetleń
104 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!