Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kamienne uczucie

Rzuć kamieniem
Prorocze ego każe
Jam nie bez winy
Dosięgając celu ukaże
Podtrzymam ci rękę
Uczynków mych wagę
Tylko czy zasługuję
Na tak wielki kamień

Na kolanach czekając
Okrywam twarz
Życie zabija
Podkładając was
Każdy czeka
Na emocji rzut

Winien jestem jak każdy
Za niewinność skazany
Choć i ja zadałem rany

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • czarna mamba

    27 May 2013, 11:49

    swietny :)))

  • Papużka

    27 May 2013, 11:30

    Bardzo ciekawe strofy...