Menu
Gildia Pióra na Patronite

przez ciebie

Rzucasz moimi emocjami
Jakby cię nic nie obchodziły
Depczesz mnie bezsensownie
I mówisz, że przecież się mylę

Dlaczego nie chcesz mnie porzucić
Zostawić pobitą na śmierć samotnie
Odejść w swoją stronę szczęścia
I dać mi odejść w końcu do nieba

Nie mów, co czujesz
Daj tylko znać, czy to prawdziwe
Winnam za prawdę uznać to, że mnie katujesz
Emocjonalnie
Czy to, że żyję jako wrak człowieka

Przez ciebie?

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!