Menu
Gildia Pióra na Patronite

ekstaza

rzucamy się na siebie
jak spłoszeni wędrowcy
nienasyceni

upojnie złączone
niecierpliwie
twoje dłonie, moje uda
i światło na rzeźbie ciał

uciekam z twych ramion
na wpół obrotu jeszcze
na sercu wiruję
zachłannie

gorące oddechy
i usta lubieżne
płynę, faluję

opadam i wracam
pospiesznie
by zniknąć w ekstazie
twojego zmęczenia...

...hmmm...nie przestawaj... lubię tańczyć z Tobą...:)

http://www.youtube.com/watch?v=aFPvKGL69kE

78 312 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • Wagarowiczka

    23 July 2023, 22:22

    Początek wiersza sugerował coś innego niż jego zakończenie :-)

  • Julka 10

    19 September 2012, 22:39

    No nie wybaczę Ci tego.....;)))

    Moja wyobraźnia inny kierunek już...przybrała, łóżko pościelone, negliż ubrany, świece zapalone, szampan na stole, a Ty mnie tu... do... tańca zapraszasz :))) ok...idę się przebrać ;))) przecież w takim stroju na parkiet nie wyjdę :)))

    Aniu, a poważnie....PIĘKNY WIERSZ, PRZEPIĘKNE SŁOWA....gratuluję i czekam na...więcej :))
    Poecie też podziękuj, bo wiem, że gdyby nie On....nie byłoby tego...wiersza ;))))

  • voyage..

    17 September 2012, 20:17

    I takie gorące rytmy beze mnie..nooo...
    Andzia !!

    Piękny erotyk, miłość to jest to !

    od zorro4
  • 16 September 2012, 14:44

    Upojnie złączone ciała wirują w tańcu dusz...

  • IceCherry

    15 September 2012, 19:16

    Szepty zmysłów w szaleństwie miłości...

    Bardzo zmysłowy obraz

    od zorro4
  • dybus77

    15 September 2012, 16:55

    ......I jak tu nie tańczyć całą noc i dzień.....
    ....gdy w kieszeni wiersz a w oku łza...
    .......I tak bez końca zagubić się ......
    .........W melodii.... miłości tej.........

    :)

  • NieBoska

    14 September 2012, 21:35

    Ekstaza za ekstazą, a parkiet płonie ;)

    Ja bym się z tych ramion nie wyrywała cha cha cha ;)

  • EmilG

    14 September 2012, 19:34

    wow ! gorące rytmy i nowy styl ? ;)

    ale i tak erotyk - podążę tanecznym krokiem za słowem Doroty ;)

    opadam i wracam
    pospiesznie
    by zniknąć w ekstazie
    twojego zmęczenia...

    http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

    Video WpmILPAcRQo
  • belzebub

    14 September 2012, 17:19

    Jak nie zatańczyć w takim szaleństwie ? !

    Podoba mi się, że łeh !

    Pozdrawiam.

  • czarna mamba

    14 September 2012, 14:57

    wszystko mi pasuje:)