Menu
Gildia Pióra na Patronite

Boże

Rzucałam zaklęcia i modlitwy.
Wierząc w życia cud.
U progu Twoich drzwi stoję
Wzrok mam smutny.
Czy chcesz bym przekroczyła ten próg?

Bez strachu mogę odejść, bez żalu
Nie popłyną łzy.
Dziś wiatr w sercu i pustka-
odwieczna moja zmora
Boże mam w sobie tyle ciepła,
a twoje serce to lód

Anna Grzywna

23 962 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!