Menu
Gildia Pióra na Patronite

rzucając monetę grajkowi na ulicy
zanim wpadnie w jego kufer
przeciąć musi kilka naszych woli

zachwytu lub współczucia
dobra ważniejszego od skąpstwa
i spoconej dłoni

54 941 wyświetleń
976 tekstów
58 obserwujących