Menu
Gildia Pióra na Patronite

szczęściarz

Rzuć szczęściarza do wody, a wypłynie z rybą w zębach.
— Julian Tuwim

dziwne dziwne
mam dom żonę samochód dziecko
w drodze
widzisz
a karpia
to muszę kupować

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
  • awatar

    16 December 2013, 17:03

    ładne świąteczne