Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pięknie

Rzewny akord bluesa
Z rockowym zacięciem
Lubo śpiew rosyjski
Z białym zaśpiewem
Co leci po stepie
I chwyta za serce
Nastrojem swym i dźwiękiem
Niesie nas i jest pięknie

To piękno dotyka
Otula i wchłania
I jest wtedy dobrze
I czuć w pełni zmysłami
Brak grawitacji
Bezkresne szczęście

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!