Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rzęsy

Rzęsy

Ku wam moje oczęta
Składam hołd siły
Bo to wyście
Mnie porwały i urobiły

To spojrzenie ulotne
A potem mrugnięcie
Jakby od niechcenia
Filmowa wręcz to scena

Czy nie piękne
Są takie chwile serc uniesienia
Niedoceniane jako element
Sensu istnienia

Pozdrawiam flirciarzy i flirciarki 

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!