Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do jutra

Rzekłabym
Do jutra

Gdyby jutro miało jeszcze jakiś sens...
Gdy dziś jestem blisko Ciebie
To już nie to samo

Do jutra

By nie móc więcej słuchać
By więcej słów już nie napotkać
Nocą smutków nie roztrząsać...

Rzekłabym
Do jutra

Jutro znowu Cię zobaczę
Jutro będzie takie samo
Jutro znowu się rozpłaczę...

Do jutra

2567 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
  • aloya

    4 November 2012, 09:34

    Bardzo wzruszający wiersz godny zapamiętania. Pozdrawiam:))

  • M44G

    3 November 2012, 22:14

    Ślicznie.

  • Anette

    3 November 2012, 21:47

    Dziękuję :)

  • katjaa

    3 November 2012, 21:43

    jaki piękny wiersz...