Menu
Gildia Pióra na Patronite

Temat rzeka

Rzeka wylewa swoje łzy.
niechaj spełnią się moje sny,
w których jesteśmy my...
ja i Ty.

27 735 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Moon G

    22 August 2019, 07:04

    śliczne kochanie ;*