Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśl

Rzeka słów, morze zdań
pełen umysł, głucha krtań
Nie wypowiesz tego przecierz
Co ci w głowie myśl zaplecie

Wielka ilość kłębi w głowie
Myśli których nikt nie powie
Tylko sobie je zatrzyma
Tutaj zdradzić morze mina

Twe zamiary, twe nastroje
O to z twarzą toczysz boje .....codzienne

Janusz Dziewanowski

16 692 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
  • agniecha1383

    12 September 2012, 23:12

    bawisz się:) mam wrażenie że wiersze przez ciebie napisane są leciutkie...sama przyjemność czytać takie rymy...nie wymuszone:)