Menu
Gildia Pióra na Patronite

rzeka nigdy nie patrzy co zostawia za sobą
ogień niszczy złudne nadzieje
wiatr goni przed siebie
noc zwiastuje dzień
serca z kamienia
a kilka chwil
to nie całe życie

nie jestem pewna czy dam rade
oddychać
powietrzem
za drzwiami

135 875 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    29 June 2014, 17:38

    z nich składa się wszechświat z chwil dobrych i z tych o których niekoniecznie chcemy pamiętać

    pozdrawiam ciebie:)

  • dana1596

    28 June 2014, 21:19

    w życiu, tak naprawdę, ważne są tylko chwile...a chwile są najważniejsze