Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Rzeczywistość, niczym chciwy kloszard
nie mający nic do stracenia
zabawia się nami, jak kocur swoja pastwą
w chwilach oscylacji, śmieje się szyderczo
przystawia nam rewolwer do skroni
zmuszając do gwałtownych decyzji
nie ma rejterady od ścieżki wybranej
może na następnym rozdrożu
wiedziony nowym zapałem
zrozumiem,że lepiej
wybrać nie miałem

R.L

15 883 wyświetlenia
92 teksty
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!