Menu
Gildia Pióra na Patronite

cisze

rzadko lubię ciszę
jeśli cisza
to tylko we dwoje
gdy mam na sobie
nie swoje dłonie

przełykam brak słów...
nie moich
swoje w oczach mam
mam ich dla dwojga
jak na dłoni…

obroty rzeczy zaskakują mnie
wciąż
wpierw oderwały od ziemi
potem
puściły wolno

teraz jeszcze ciszą biją
bez litości
bez miłości
same ości
miło już widać było...

9.09.2020, 22.40

33 770 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących