Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rysiów jest mało
I właśnie z tej ilości
Sporo zarobiło
Kilku cwanych gości

76 481 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!